Specialist in LED verlichting

UNI-BRIGHT® is een innovatieve producent en distributeur van ledverlichting.

Het assortiment is zeer uitgebreid en ontworpen met oog voor design en technische precisie. De armaturen vinden toepassing voor elke ruimte of project, zowel binnen als buiten, variërend van residentieel tot winkels, horeca, kantoren en tuinen.

Onze focus ligt al een tiental jaar op LED-ontwikkelingen voor sfeer-, indirecte en functionele verlichting. In samenwerking met LED-fabrikanten, die over de nodige patenten en licenties beschikken, kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten en de evoluties in de markt. Onze toestellen worden voortdurend aangepast volgens de recentste Led-technologie. Dit resulteert in een groeiend en kwalitatief aanbod van ledarmaturen, ledlampen en ledsystemen.

UNI-BRIGHT

Belcrownlaan 13 Q

2100 Antwerpen

+32 (0)3 641 61 40

+32 (0)3 645 18 31

BTW BE 0431.540.033

LinkedIn

RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen

Partner van elektro groothandel en lichtspeciaalzaak

Onze producten en expertise stellen wij ter beschikking van ons netwerk van elektro groothandels en lichtspeciaalzaken. Naast een ondersteuning op licht technisch vlak, bieden wij de nodige begeleiding bij het uitwerken van energie-efficiënte oplossingen en intelligente lichtsturingen.

In samenwerking met onze partners kiezen installateurs, architecten, interieur- en winkelinrichters, tuinaannemers en andere professionele gebruikers daarom om onze producten in hun projecten te verwerken.

Expertise en begeleiding

Een lichtplan moet voldoen aan de verschillende eisen voor een bepaalde ruimte en moet rekening houden met visueel comfort, energie-efficiëntie en persoonlijke voorkeuren.

Het technisch team helpt onze klanten bij de keuze van de verlichtingsapparatuur en bijhorende controle systemen. Als het gaat over verlichting in kantoorruimtes, verschillende lichtniveaus in leslokalen, dynamische winkelruimtes of sfeer in buitenruimtes, het technisch team kan u  begeleiden voor het juiste licht op de juiste plaats in te plannen.

Licentieovereenkomst met Philips

UNI-BRIGHT® heeft een licentieovereenkomst gesloten met Philips International BV Eindhoven, voor het gebruik van Philips patenten in onze ledarmaturen en ledlampen. Die licentie geeft ons toegang tot het patentenportfolio van Philips, Color Kinetics en TIR Systems om deze te gebruiken bij de ontwikkeling van onze producten.

Hierdoor kunnen wij de efficiëntie van onze armaturen verhogen, en zijn innovaties en nieuwe technologieën voor ons beschikbaar. Bij aankoop van onze producten zijn onze klanten bovendien vrijgesteld van mogelijke claims vanwege Philips International.

Energie-efficiëntie

Met LED verlichting kan je heel wat energie besparen. Leds hebben een hoge lumen per watt verhouding, ze zetten elektriciteit efficiënt om naar licht. In vergelijking met een gloeilamp of halogeenlamp verbruikt een LED-lamp tot 90% minder energie.

Ook lichtsturing is een efficiënte manier om energie te besparen en te zorgen voor licht op de juiste plaats, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid. UNI-BRIGHT biedt lichtregeling voor uiteenlopende toepassingen.

Ecovriendelijk

De energie-efficiëntie en de lange levensduur zijn niet enkel de grootste voordelen van LED , ze zijn ook beter voor het milieu.

Doordat er veel minder stroom wordt verbruikt draagt LED bij tot het verminderen van CO2 uitstoot. Als iedereen zou omschakelen op LED verlichting zouden we met zijn allen de CO2 uitstoot drastisch kunnen verminderen. Daarnaast bevatten ledlampen geen fluorescerend poeder, kwikdampen en andere gevaarlijke metalen zoals bij spaarlampen en TL-lampen. De lampen zijn volledig recycleerbaar.

Hebt u interesse in onze activiteiten?

Laat je gegevens achter