Onze klanten
Meer informatie
Expertise en begeleiding
Meer informatie
Kwaliteitsvolle leds
Meer informatie
Energie-efficiëntie
Meer informatie
Ecovriendelijk
Meer informatie

Nieuwste producten

Antwerpen Centraal

In de apotheek van Antwerpen Centraal hebben we de directe verlichting van de producten in de kasten en de indirecte verlichting onderaan de kasten, samen met UNI-BRIGHT gerealiseerd. De begeleiding bij de keuze van het ideale profiel en plexi cover, en van de flex strip met gepaste lichtsterkte was bijzonder welkom. Ook voor de verdeling van voedingen, kabelsecties en aansluitingen konden we op de nodige expertise rekenen. Zo konden wij ons 100% op een efficiënte uitvoering concentreren. Prima samenwerking!

Ivo Van Wassenhove, Wivo Elektro bvba

Mercedes - Lier

Door de wanden van de Mercedes garage te Lier met veranderende kleuren te verlichten, wisten we helemaal aan de vraag van de klant te voldoen om extra sfeer te creëren met een aanstekelijke dynamiek. De kwalitatieve lijnverlichting van UNI-BRIGHT en hun professionele kennis van lichtsturing hielpen ons dit project probleemloos uit te voeren. We kunnen altijd op hen rekenen ! 

Mario Aerts, ETACC bvba

Opleidingen

Basiskennis verwerven of meer verdieping? Informeer ons vooraf over je wensen en kennisniveau. Ons opleidingsprogramma houdt rekening met de behoeftes en de doelgroep. Trainingen kunnen ’s avonds of overdag georganiseerd worden.

Integratie van LED-strips in je projecten

  • Toepassingsmogelijkheden
  • Correct dimmen
  • Stuursignalen (RF, 1-10V, Dali, KNX, DMX)
  • Aandachtspunten bij aansluiting

Opleider: technical manager

Producttraining UNI-BRIGHT®

  • Nieuwe producten en hun toepassingen
  • Reële presentatie van lichtkleur, - temperatuur en - opbrengst.
  • Werken met UNI-BRIGHT® in de praktijk

Opleider: Sales team

Maatwerk - Aluminium profielen en led-strips op maat

Zowel seriewerk als projecten met een grote verscheidenheid in maten, zijn vanaf aanvraag tot levering in professionele handen. Onze service bestaat erin om iedere component op de gewenste maat af te leveren wat voor u een aanzienlijke kostenbesparing betekent en een ...

Lees meer

Uni-Bright

UNI-BRIGHT® is een innovatieve producent en distributeur van ledverlichting.

Het assortiment is zeer uitgebreid en ontworpen met oog voor design en technische precisie.  De armaturen vinden toepassing voor elke ruimte of project, zowel binnen als buiten, variërend van residentieel tot winkels, horeca, kantoren en tuinen.

Onze focus ligt al een 10-tal jaar op LED-ontwikkelingen voor sfeer-, indirecte en functionele verlichting. In samenwerking met LED-fabrikanten, die over belangrijke patenten en licenties beschikken, kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten en de evoluties in de markt. Onze toestellen worden voortdurend aangepast volgens de recentste Led-technologie.

Dit resulteert in een groeiend en kwalitatief aanbod van ledarmaturen, ledlampen en ledsystemen.

Heeft u een vraag? Meer informatie

Hebt u interesse in onze activiteiten?

Laat je gegevens achter