Onze klanten
Meer informatie
Expertise en begeleiding
Meer informatie
Kwaliteitsvolle leds
Meer informatie
Energie-efficiëntie
Meer informatie
Ecovriendelijk
Meer informatie

Nieuwste producten

Residentie Ward Leenaert

“Als je kijkt naar prijs kwaliteit, komt UNI-BRIGHT automatisch op de eerste plaats. Daarom koos ik voor mijn eigen woning voor deze verlichting.”

Ward Leenaert, Ward Leenaert - Algemene elektriciteitswerken

Antwerpen Centraal

In de apotheek van Antwerpen Centraal hebben we de directe verlichting van de producten in de kasten en de indirecte verlichting onderaan de kasten, samen met UNI-BRIGHT gerealiseerd. De begeleiding bij de keuze van het ideale profiel en plexi cover, en van de flex strip met gepaste lichtsterkte was bijzonder welkom. Ook voor de verdeling van voedingen, kabelsecties en aansluitingen konden we op de nodige expertise rekenen. Zo konden wij ons 100% op een efficiënte uitvoering concentreren. Prima samenwerking!

Ivo Van Wassenhove, Wivo Elektro bvba

Mercedes - Lier

Door de wanden van de Mercedes garage te Lier met veranderende kleuren te verlichten, wisten we helemaal aan de vraag van de klant te voldoen om extra sfeer te creëren met een aanstekelijke dynamiek. De kwalitatieve lijnverlichting van UNI-BRIGHT en hun professionele kennis van lichtsturing hielpen ons dit project probleemloos uit te voeren. We kunnen altijd op hen rekenen ! 

Mario Aerts, ETACC bvba

Opleidingen

Basiskennis verwerven of meer verdieping? Informeer ons vooraf over je wensen en kennisniveau. Ons opleidingsprogramma houdt rekening met de behoeftes en de doelgroep. Trainingen kunnen ’s avonds of overdag georganiseerd worden.

Kennismaking UNI-BRIGHT® producten @ The Hive 2320

Ben je op zoek naar meer inspiratie?

Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze en je te inspireren met innovatieve ideeën voor jouw ruimte.
Hiervoor verwelkomen we u graag op afspraak bij The Hive 2320 te Hoogstraten, waar de UNI-BRIGHT® producten van dichtbij te ontdekken zijn.

Contact: The Hive 2320
Adres: Putten 20 - 2320 Hoogstraten
Website: www.thehive2320.be

Producttraining UNI-BRIGHT®

  • Nieuwe producten en hun toepassingen
  • Reële presentatie van lichtkleur, - temperatuur en - opbrengst.
  • Werken met UNI-BRIGHT® in de praktijk

Opleider: Sales team

5+1 actie op Infinity BackLit LED panelen

UNI-BRIGHT lanceert een zomeractie op de INFINITY Backlit LED panelen. Profiteer nog t.e.m. 30/09/2024 van 5+1 gratis op alle Infinity BL panelen, zowel in 60x60cm als 30x120cm afmeting.

Lees meer

Artikel Exterio - UNI-BRIGHT

Lees hier het artikel: 

Professionele en architecturale verlichtingsoplossingen met hoogwaardige, innovatieve én duurzame LED verlichting

13/06/2024 - 14:10

Een zeer uitgebreid assortiment LED verlichting, ontworpen met oog voor design en technische precisie: met die insteek legt UNI-BRIGHT de focus op de ontwikkeling ...

Lees meer

Podium Artikel UNI-BRIGHT

Lichtsterktes - Het drie-merken gamma bij UNI-BRIGHT biedt lichtoplossingen voor elke situatie

Lees meer

Uni-Bright

UNI-BRIGHT® is een innovatieve producent en distributeur van ledverlichting.

Het bedrijf maakt sinds 2018 deel uit van de PROLED GROUP. Het assortiment is zeer uitgebreid en ontworpen met oog voor design en technische precisie.
Onze focus ligt al meer dan 10 jaar op led-ontwikkelingen die toepassing vinden in projecten van:
• horeca
• boetieks en winkels
• kantoren
• villa’s, woningen en appartementen

In samenwerking met led-fabrikanten, die over de nodige patenten en licenties beschikken, kunnen we inspelen op de behoeften van onze klanten en de evoluties in de markt. Onze toestellen worden voortdurend aangepast volgens de recentste led-technologie. Dit resulteert in een groeiend en kwalitatief aanbod van ledarmaturen en slimme verlichtingsoplossingen.

Heeft u een vraag? Meer informatie

Hebt u interesse in onze activiteiten?

Laat je gegevens achter