Residentie Ward Leenaert

De Xline Beam profielen boven het keukeneiland geven meteen een architecturale uitstraling aan dit project. Met behulp van een koppelset en montagekit werden hier 3 Xline Beam 30 profielen moeiteloos trimless naast elkaar gezet. De perfecte balans tussen ruimte- en werkvlakverlichting; krachtige leds met een hoge anti-verblindingsbescherming en eenvoudig dimbaar. Standaard is er de opbouwversie, pendelen is ook mogelijk met de verschillende accessoires. Alle armaturen zijn in wit (RAL 9003) of zwart (RAL9005) beschikbaar.

De ruimte krijgt een uniforme look door Xline Axxent in te zetten bij de keukenkasten. Dezelfde led-modules die in het profiel zitten worden hier in een trimless downlight versie gebruikt. Er is keuze tussen een standaard of trimless versie.

De combinatie van de zwarte Recess profielen met zwarte covers geeft een uniek en fascinerend resultaat. De lange lichtlijn is zo ingewerkt dat het een subtiele eenheid in de badkamer creëert. Wanneer de led strip is uitgeschakeld, is de cover volledig zwart. Eens ingeschakeld transformeert deze in een mooie egale lichtlijn. Hier werd M-Line Recess 24 en Flex Strip High Efficiency 1200 Mono gebruikt.

Hebt u interesse in onze activiteiten?

Laat je gegevens achter