Meet Piombo en Bronzato!

Met de lancering van de nieuwe catalogus 2024-2025 zijn we verheugd ook twee nieuwe afwerkingen te introduceren aan ons gamma, namelijk Piombo en Bronzato.
Deze twee opvallende, hedendaagse stijlen belichamen eigentijdse elegantie en zijn ontworpen om een vleugje moderne glamour toe te voegen aan de ruimte. De tijdloze schoonheid van metallic tinten in combinatie met duurzame materialen voor een langdurige glans, maken een veelzijdige keuze mogelijk voor elke smaak.

Beide kleuren zijn voorlopig enkel beschikbaar voor een bepaalde selectie aan armaturen. Binnen het gamma van La Villa kan u Piombo en Bronzato afwerkingen terugvinden voor Madison of Madison TwinAscot 8W of  Ascot 12W en Tilt of Tilt Mini. Binnen het gamma Vision voor Drum Mini, Drum Mini IP, Orient 1, Orient 1 Rond, Orient 2 en Orient 3.

Bij deze Vision armaturen wordt standaard een zwarte vervangbare GU10 lamp bijgeleverd en voor alle armaturen, zowel La Villa als Vision, wordt een zwarte decoratieve ring voorzien bij de Piombo en Bronzato kleur.

Deel dit bericht

Hebt u interesse in onze activiteiten?

Laat je gegevens achter